miercuri, 18 ianuarie 2012

A lean, mean, propaganda machine!

Și-a tras UMFu’ niște videouri de prezentare. Foarte bine dom’le, așa îi șade bine unei universități europenești.

Acuma, între noi fie vorba, în UMF e mult loc de îmbunătățire. Foarte mult. Extrem de mult loc... de îmbunătățire. [[ do you see what I did here? ]].

Iar ăia care au făcut clipurile, după părerea mea, sunt niște nenorociți.Apar și eu pe acolo pentru câteva secunde cu două-trei propoziții despre cămin. Îmi amintesc când le-am răspuns la întrebările alea. Ceea ce nu îmi amintesc e momentul în care am semnat actele cu care au venit domnii de la firma de publicitate (sau de media, sau cum 3,14zda mamii lor se cheamă!). Îmi amintesc însă foarte limpede momentul în care am refuzat să semnez, dat fiind faptul că inițial am crezut că interviul se referă la aspectele vieții de la cămin; am aflat mai apoi că au de gând să facă ceva spot de promovare pentru întregul UMF. Deci nu mi-am dat acordul. Și totuși sunt pe acolo. Păi?!

De asemenea, mă îndoiesc că momentele în care se menționează comunicarea prin limbajul semnelor între participanții la actul educației sau (relativa) abundență a cadavrelor la anatomie constituie o reclama bună. E cel puțin inoportun să aduci așa ceva în discuție publicului țintă.

Ah, și engleza de baltă. What is up with that ?!

duminică, 15 ianuarie 2012

Igiena. It really wipes the fish's ass!

Marți, egzamen de igienă. Mă face să mă uit pe youtube la toate tâmpeniile. Nu de alta, dar ca să văd unde greșește lumea la prepararea alimentelor.
Oh, și se pare că this is a thing la unii nebunateci. pokerface.
Ironic, bleah !

Mă gândesc că putem încorona de pe acum anul III ca fiind Regele Tocitului. Sau, oare nu știu ce mă așteaptă de la anu' ?