vineri, 5 martie 2010

Grup admitere 2010

Am aflat ca ,la fel ca anul trecut,exista un grup yahoo a celor care dau admiterea la UMF anul acesta,asa ca va las linkul aici,sa va consultati cu "rivalii" vostrii.:P http://groups.yahoo.com/group/admitere2010/

3 comentarii:

  1. Personal, inca astept "publicatii" de-ale voastre, in special cele ale fetei care este la farmacie. Ma incanta!:) Sper sa iti mai gasesti timp sa scrii, zilele astea, nu ma plictisesc deloc citindu-ti impresiile cu privire la facultatea de farmacie.

    RăspundețiȘtergere
  2. salut!mi-am petrecut muuult timp citind ce ati scris voi pe aici si...na...imi place de voi! :) eu sunt studenta la UT (din pacate...nu ma intebati ce a fost in capul meu).in fine,mi-a distrus un an din viata(pe scurt). as vrea sa va intreb(k voi va intindeti mai usor antenele) ce e cu nutritie si dietetica? k ma bate gandul sa merg sa dau admitere :D astept un rsp ceva aici sau pe mail (andreea_hostina@yahoo.com). multumesc mult si bafta la examene.

    RăspundețiȘtergere
  3. salutare! ma pregatesc si eu intens pt MG si as avea o rugaminte la voi...poate totusi reusiti sa faceti rost de subiectele de admitere din 2010. tot ce am gasit pe site ul umf cluj a fost foaia cu cele din 2009 si nimic mai mult. in cazul in care aveti ceva succes va las mail ul: and_beatrice@yahoo.com. SUCCES!

    RăspundețiȘtergere