duminică, 20 iunie 2010

ingrasaminte pentru porcine in ajun

Fratilor si surioarelor, se apropie. Da, da, dansa, teroare studentului la medicina in anu I. Biochimia. Timpul de invatat e cam scurt, formulele sunt cu caruta, ce o fi o fi.

Iata cateva linkuri menite sa completeze vrajeala de prin cursuri: http://employees.csbsju.edu/hjakubowski/classes/ch331/bcintro/default.html
http://www.proteopedia.org/wiki/index.php/Main_Page

Si iata aici 2 linkuri spre fisiere din acelea de torrente [[ sunt convins ca au o denumire speciala pe care o stiu aia de la mate-info ]] care va vor permite sa dati jos de pe net cartile din care profa ne face cursul:
http://www.torrentz.com/search?q=stryer
http://www.torrentz.com/search?q=lehninger
http://www.torrentz.com/search?q=harper+biochemistry.

Imi cer scuze ca nu m-am gandit cu capu mai devreme sa pun linkurile astea pe net, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
Spor! :D

[[ off topic : cine mama dracului e CASTI WIRELESS PENTRU COPIAT de la care tot primesc emailuri sa ii view-uiesc photo-urile pe Friendster?! am alfat ca multe lume primeste emailuri de genu ala... wtf !?!? daca cineva are vreo explicatie, va rog, sunteti bine veniti sa o impartasiti cu mine. Oare chiar o fi vreun dilimac care are la friends toata romania ? nu stiu, habar nu am ! da ma enerveaza! rau ! ... sau ... oare explicatia rezida in cotloane mai intunecate ale internetului ? hmm, oricare ar fi explicatia, chiar as vrea sa o stiu ]]

Niciun comentariu: