duminică, 13 iunie 2010

Nelu zice II

Unii spun ca pe Nelu il doare un cal maiastru
Si ca nu ii plac sasoaicele sefe de catedra cu pielea zbarcita.
Tot ce stiu e ca il cheama Nelu, nu e frate cu Stig, si zice...

Astazi va pleca spre Cluj. Era cazu'. Ca sa dea anato. In sfarsit va fi dreptate intre serii. Ce puii lu' Nelu ? Pana acum seriile 1 si 2 sufereau la mana sus-numitei prin figuri de stil de fapt destul de explicite. Acum, spre multumirea celor din primele serii [[ si probabil spre deliciul proiectionisto-masochist al dansei ]] toti avem subiecte la fel. La fel de f@+@+3. Pentru ca deh! asta e esenta anatomiei, cu asta tb sa ramana studentul dupa ce il termina [[ daca il termina ]] pe el, pe anul I; cu septul recto-vezico-prostatic, mezosigma si manunchiul infraorbitar.

Nelu e furios. In parte ca nu a reusit sa invete cum trebuie toate minunatiile astea si in parte pe el. Adica intr-un fel, e suparat pe el de doua ori. Totusi, Nelu realizeaza ca problema e marisoara in sensul ca transcende catedra de pe clinicilor. Degeaba s-ar agita cineva sa comenteze in vreun fel sau cuiva. Nelu si-a dat seama ca pana la urma toate strofocarile, toate urletele, toate apele ce au curs pe el in timp ce incerca sa gaseasca logica ramurilor maxilarei, toate izbiturile cu spinele ischiadice de fermitatea imuabila a Terrei, toate acestea, TOATE! nu au cum sa gaseasca o rezolvare, ba nici macar o ureche care sa le auda si sa le priceapa. Cei care ar fi dispusi sa le auda nu prea le-ar putea pricepe si cei care le pricep, nu vor sa le auda. Pana la urma e ca si cand Nelu ar incerca sa acopere Soarele cu degetul.
[[ de fapt el, Nelu, s-a si complacut in situatia ce a fost data, dar shh! nu mai ziceti la nimeni. dar nu numai Nelu. Si Iepuroii rozatori tabagisti si toti colegii lui Nelu, si toti si toate in timp ce Bunica care produce ulei bun de scoala mortu' credea ca Scufita se joaca frumos cu Lupul in prezenta Vanatorului. Da da! ]].

Iata fratilor povestea lui Nelu [[ si din pacate, probabil a multor altora ]], cum pleaca el, ca in fiecare vara, spre "Dunare". Diferenta fata de alti ani este ca de data aceasta, odata ce va ajunge la "Dunare" nu va galopa spre "Tarigrad" si va incerca cu disperare sa ajunga pe "Insula Giurgiului".
Nelu rade in fata semioticii sale [[ dezlanata, inconsecventa, izvorata din framantare, deci impotriva propriului ei sens. ... ... ... ce? ]]

Vedeti, cititi, spuneti-va, auziti. Pricepeti.
Inel decodor:
si-am zis mar ca sa zic sâmburi, /si-am zis pom ca sa zic scânduri,/ si-am zis nord ca sa zic suduri,/si dulceata ca sa sudui,/ si-am zis inima la piatra/si cântec la tot ce latra

3 comentarii:

  1. imi cer scuze :), dar nu am inteles nimic.

    RăspundețiȘtergere
  2. pai in fond ,nu cred ca ideea era sa intelegi ceva,adica sa tragi o concluzie.ce a descris Nelu e o stare pur umefeista din timpul sesiunii cand te prostituezi la greu cu anatomii si chimii de-ti vine sa iti reversi cunostiintele prin toate modalitatile fiziologice si verbale posibile.eu una,Nelu draga,iti impartasesc sentimentul de enervare/suparare pe mine si totodata constientizarea inutilitatii de a ma enerva pe amantele mele(anorganica si analitica) cu care am parte de un menage a trois cum numai mintea unui copil de umf isi poate imagina....

    RăspundețiȘtergere
  3. nu e nicio problema daca nu ai inteles. trebuie sa il inteleaga doar aceia care trebuie sa il inteleaga. si aia care trebuie sa il inteleaga stiu cum sa il inteleaga.

    Nelu promite ca data viitoare va fi mai explicit in exprimari, dar de data asta urla frustrarea frica si nebuneala in el. Hence, the above.

    RăspundețiȘtergere